Häxan från portobello


Glasögon alain mikli/Glasögonmäster Borås

Jag är lost...just nu är jag helt inne i en underbar bok skriven av den eminente författaren Paulo Coelho den heter Häxan från portobello den är helt grymt bra och jag kan varmt rekommendera den. Fick den i går av min nyfunna väninna Helena Alcenius i Borås. Den här skall du läsa sa hon..sagt och gjort började redan på planet till Stockholm, och nu är jag helt fast! Jag ser skrämmande likheter med mig själv och häxan dessutom så har vi samma nummerologiska tal scary...hm..det är som jag alltid brukar säga. Det som skall mötas möts..och saker och ting sker av en anledning.
Tack snälla Helena för att du satte boken i händerna på mig. Det var inte en dag för tidigt jag behövde den!! I Paulo Coelhos nya roman möter vi häxan från Portobello, Athena, en ung kvinna som dubbas till häxa för sin profetiska förmåga.

Hon föds i Transsylvanien men överges som liten flicka av sin romska mor och adopteras bort. De nya föräldrarna för henne till Beirut, men när kriget bryter ut i Libanon flyttar familjen till London. Där lär Athena känna den man som blir far till hennes barn och de gifter sig, men äktenskapet blir kortvarigt.

Genom moderskapet väcks Athenas tankar på kvinnan som födde henne till världen, och för att förstå varför hon blev bortlämnad bestämmer Athena sig för att resa till Rumänien och söka rätt på sin biologiska mamma. Men en resa leder sällan enbart dit man har tänkt sig, och Athenas upptäckter kommer att förändra hennes och hennes medmänniskors liv, för alltid.


Kommentarer
Postat av: CHristina

Åh Alain Mikli gör bästa bågarna!!

Köpte ett par i somras, har inga komplex att bära glasögon inte när dom sitter på fejan!

2008-10-27 @ 11:24:02
URL: http://www.christinavalente.com
Postat av: Viveka

Är inne på mitt fjärde par Alain Mikli.Sitter bäst på mig som har ett brett ansikte,dom enda.

Har precis lyssnat färdigt på boken du läser...intensiv.Kram Viveka i Uppsala

2008-10-27 @ 18:39:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0