Beautymässan i Kista


Ögon i fokus...mycket skugga och sotig glammig  look
gäller fortfarande. Mer glamour åt folket!!!
Igår var jag och Johanna (min nagelteknolog den bästa i stada (italiensk brytning...*s*) på beautymässan i Kista. Konstig nog så tycker jag fortfarande att detta är så kul. Herregud jag har ju varit med i 100 år så jag borde kanske tröttna eller tycka att det är lagom intressant...det skulle man ju kunna förstå. Men det var verkligen spännande och intressant att se vad som var på g..vilka behandlingar ligger i tiden. Fanns det något sprillans nytt som jag ABSOLUT INTE hade hört talas om osv.
En sak som är så roligt med dessa massor är ju att du träffar kollegor i branschen som du annars aldrig möter. Men genom åren så har man stött på varandra och man har följt varandras skönhetskariärer på distans. Jag älskar alla dess drivna engagerade entreprenörer som jobbar och sliter i ur och skur,,,men som tror på behandling,produkt/företag/dröm.
 

Johanna  en av det bästa nagelteknologer jag känner
tel 076 6333855

Många av dem är idag riktigt stora inom sina områden och har bevisat att det går att lyckas trots att det finn huuuuur mkt konkurens som helst både i Sverige och från övriga världen. Jag blir så glad att deras arbete och engagemang till slut har givit dem utdelning och kred för jag vet vad hur mycket arbete det är bakom kulisserna INNAN man blir officiellt erkänd.
Sedan blir jag också så stolt över alla mina gamla elever som nu är etablerade företagare och vuxna...*s* Herregud många av dem var ju bara barn när jag hade dem i make-up lära, färglära, styling eller säljteknik. Jag har ju arbetat som lärare på flera olika hudterapeutskolor och som utbildare på ett stort antal kosmetikamärken genom åren. Fasen vad gammal jag kände mig...*s*..en del av dem är ju idag 35-40 år och när jag hade dem så var många bara tonåringar!!


Ett vackert leende är alltid rätt...idag finns det en uppsjö av schyssta bra prisvärd produkter på marknaden. det spelar ingen roll hus snycgg du är för är du INTE fräsch i munnen så sorry!!

 
Sötnos!?
Det är ju en j..la tur att man är i branschen och HAR den kunskap man har, OCH att man hänger med i allt det nya som finns och kommer på marknaden, För idag så behöver man inte äldre ut än vad man känner sig. Det som var väldigt poppis (och har varit det senaste åren) är tandblekning, cosmecuticals (avancerad medicinsk hudvård). Sälj oftast på plastikkirurgi kliniker eller på hudvårdssalonger. Dessa produkter kräver att man gör en hudanalys och får ett skräddarsytt program för bästa resultat just för DEN kunden. Det är inte produkter som man själv bara plockar från hyllan, utan för optimalt resultat så behövs en personlig professionell rådgivning.
Naglarna var väldigt i fokus och det gläder mig. Nu för tiden så är det lika vanligt att fixa naglarna som att gå till frissan.
Här har det bara exploderat med nya bättre och mindre skadliga matrial (framför allt för nagelteknologer som sitter i ångorna hela dagarna). Scratsch Nails är en av det ledande om inte den största i Sverige på naglar. Scratsch drivs av Marie Houston som jag också känner sedan många år och haft föremånen jobba med. Funderar du på att bli nagelteknolog så skall du definitivt kontakta Scratch med sin mångåriga erfarenhet och bra produkter och schyssta renomé (sånt är viktigt) är dom att rekommendera

Scratch Nails Bjurholmsplan 25 116 63 Stockholm
Tel.+ 46 (0)8 694 70 45 Fax + 46 (0)8 694 72 75
E-mail:Scratch Nails

Hårstyling är ett och extensions och enkla "göra om" lösningar  var också väldigt exponerat och den allra starkaste stjärnan på den fronten är ju Bobby O..som har BOBBY`S HÅRSTUDIO. Snacka om driftig kille (ja hela familjen är duracellkaniner). Bobby har verkligen förstått hur man komunicerarar och attraherar kunder. Alla tjejer som vill bli glamouriserad skall gå till BOBBY. Drottninggatan 81 Tel: 08-406 01 81
Vällingby City Tel: 08- 37 1037
http://www.bobbysharstudio.se/

Skolorna var på plats..att arbeta med skönhet är hett, make.up artist, hudterapeut, nagelteknolog, SPA terapeut, stylist, frisör och You mane it. Det är också något som gläder mig...att statusen för dessa yrken ÄNTLIGEN åker upp. Att det INTE bara är ytliga bimbos och fjolliga fjollor som arbetar i en värld av inbördes beundran,. utan att det är riktigt kreativa eldsjälar och passionerade specialister som bara ÄLSKAR att göra människor fin, vackra och glada. Kan det finna något mer positivt och mer uppskattat än det (klart det finns) men ni förstår vad jag menar)
Och undrar ni var ni kan få tag på mig så finns jag på Genilab Medical adressen ser ni nedan. Vill du ha styling och lära dig lägga en make-up av mig så är du välkommen dit. Jag frilansar ju så jag är inte alltid där men två dagar i veckan finns jag på plats tis och tors.

Välkommen Kram/Bea

GENILAB MEDICAL Cosmetic Laser Center
Riddargatan 14

· 114 35 Stockholm
Tel: 08-662 30 50 • Fax: 08-662 55 35

www.genilab.com Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0