14 dagar är vad som krävs!

Njae jag vet inte om 14 dagar räcker för den här "damen" att gå från skräcködla till puma!?

Men för mig (och dom flesta andra) så är det precis den tiden det tar att shapa till sig/mig eller att sunka ner mig. Just nu är jag i allt annat än i toppform och nere i en riktig formsvacka...nyss hemkommen från vårdcentralen och med en penicillinkur i nypan. Det är helt otroligt att man/jag kan skifta så snabbt i sitt utseende, ja visst okej jag är sjuk. Men att ansiktsdragen kan förändras så drastiskt "bara" p.g.a att jag har bakterier i kroppen. För en vecka sedan så hade jag trots min förbannade huvudvärk en hyfsad "fin" period. Jag såg utvilad ut (med smink) och med lite masker så kunde jag få bort den allra värsta svullnaden. Ja är man skönhetsspecialist så vore det trist om jag INTE kunde det. Men i dag....snälla nån...ingen mask i världen kan få ordning på detta ansikte. Skulle jag ens försöka att lägga make-up så skulle huden "äta"upp den. Den gör det när man inte mår bra...eller under andra omständigheter som under mens osv. Det är inte många som vet det men det ÄR verkligen ett faktum att huden har en tendens att absorbera make-up när man är i obalans. Nåja det var en passus och i ärlighetens namn så känner jag inte direkt för att sminka upp mig heller just nu. Nää jag vill bara krypa ner under täcket iklädd pyjamas OCH raggsockor, Jag fryser nämligen som en nakenhund mellan  varven för att i nästa sekund svettas som en gris...yes jag har feber 39,3 ..


En snorig svullen och mycket hängig och orepresentativ Bea.
Men vänta bara 14 dagar så...haha

Men det var inte det jag skulle prata om utan att jag vet att det tar mig exakt 14 dagar att komma igen i fysisk fräsch form. Lägger jag om kost motionerar och sover som jag skall så är det en major diffrens bara på den korta tiden. Jag får bättre hållning, hud och jag kan tappa en 3-4 kg (fett inte vätska). Det syns på ansiktsdragen och jag är inne i en schyst form. MEN det tar också bara 14 dagar att TAPPA formen (det märks att man är äldre...suck). Slarv med kost sömn och motion märks tydligt och jag är INTE till min fördel. Det finns inga makeup eller styling kurer i världen som hjälper. Nope så fort jag piggnar på mig så är det bara att ge sig ut i motionsspåret kasta ut "tröst" maten...(jag är ju sjuk och vill ha glass...sa hon ynkligt). Rutiner och disciplin är mina ledord...inte just nu för nu vill jag bara vara precis så ful som jag känner mig, men om en vecka kanske är det dags igen..hehe..

Kommentarer
Postat av: Li

jag tycker du är vacker oavsett!! härlig blogg!

kram

2008-11-11 @ 16:44:35
URL: http://hibiskusen.blogg.se/
Postat av: Viveka

Krya på dig och...visst har du rätt till uppvaktning,jag tror personligen att det är för lite uppvaktning när man söker en partner och kvinnor kan ju också "uppvakta".

2008-11-11 @ 19:40:04
Postat av: Lena ph

Lilla stumpan, ligger du där nedbäddad & snorvlig..stackare! Krya på Dig & jag hoppas att vi SNART kan ses, miss you!

ps)Fick jobbet jag var på till sist vi talades vid en snabbis..kul! Men hoppas få en heldag med dig innan jag börjar jobba i januari, OK!

Puss Lena ph

Bädda ned dig nu & se till att vila & drick mycket vatten så är du nog snart på benen igen :)

2008-11-11 @ 22:22:00
URL: http://annandelav.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0