Bakom mina solglasögon!

Det är märkligt...men jag KAN bara inte få för många solglasögon. För närvarande så har jag väl sisådär en 25 par som jag alternerar mellan. Ja för annars går det ju inte och jag lovar jag använder alla!
Ni vet ju hur det kan vara gott folk, ibland så funkar det bara med klassiska pilotbågar och nästa dag eller senare på eftermiddagen så känner man/jag för en glammigare "approach"...*s*. Ja jag vet jag har en vis "tendens" att ower do it. Men vad kan en glamskadad drama queen göra annat än att ge sig hän åt sina lustar! 

En del kvinnor är galna i skor..andra i väskor..(nåja måste väl medge att jag även lider av en släng av denna åkomma).
Men den stora skillnaden är att när det gäller den assessoar gruppen så KAN jag sansa mig en aning. Men icke när det gäller solglasögon. Det är fullständigt omöjligt att inte låta bli att prova testa och kanske "bara unna" sig ett par till. För det verkar ju bli en kanon vår, försommar, sommar, sensommar, höst och...*s*

Fast jag är inte så kinkig eller märkesfixerad. Jag har allt från svidyra märkesbågar till sriktigt chyssta Kina kopior ett och annat par från Prestige i prisklassen 150-500 och flera ruskigt snygga i 99 kronors klassen från någon B, C  eller D butik som  specialiserat sig på krims krams för underklassen...he he. Men som den  "invadrarkvinna" från förorten jag är så har jag inga problem att handla hos Moustafa och grabbarna. Gillar man bling bling så dessa butiker ett Shangrila...och en orgie i stil och smaklöshet. inget less is more här inte!

Men va sjutton det finns väl värre saker att hänge sig till än att vara en solglasögon addict eller!?
Dessutom så måste jag säga att bakom mina solglasögon är livet ALLTID ljust!

Detta är mina favvo brillor från Prada.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Rolig knorr på slutet! Me like :-)

Mia

2008-07-30 @ 18:48:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0