Make upBea`s guide till perfekt fest makeup Fokus på ögon-makeup och produkter av bra kvalitet, det är allra viktigast när Bea tipsar om sina favoriter.
Här är hennes skola, steg för steg:

1. Använd en concealer som är en nyans ljusare än din foundation. Applicera under och över ögat för ett vaket intryck.

2. En mitt i mellan matt foundation är att föredra, den jämnar ut och gör att fokus hamnar på ögonen. För matt kan lätt    göra att man ser för "pudrig" ut,

3. Använd en ljus basögonskugga över hela ögonlocket som highlighter, ända upp till ögonbrynet. Detta gör också att ögonskuggan fäster bättre sen. creme, beige, eller mjuk aprikos eller ljus rosa är bra basfärger.

4. Markera globlinjen med en liten nätt pensel så det inte blir för stort område. Börja i yttervrån och gå mot mitt lätta rörlser. Har du en bra borste så gör den nästan jobbet själv. Bra färger är brun,cobbar, grå, plommon eller vad du vi3. Måla med flytande eyeliner längs övre fransraden. Finns så pass bra eyeliner med bra pensel/udd så det är svårt att misslyckas.

5. Böj upp fransarna med en fransböjare. Obs! var alltid noga med att fransarna OCH fransböjaren är ren! Du vill inte att
   dina fransar går av.

6. Lösfransar lyfter intrycket ytterligare, ett bra tips om du ska på fest.
För dej som tycker att det verkar för krångligt rekomenderar jag en riktigt bra mascara för det finns det som nästan  lösfrans effekt. Lancôme, Dior, Helena Rubenstain och Loreál

7. Applicera mascara som binder samman dina fransar med eventuella lösögonfransar. Blir hur snyggt som helst och ser riktigt naturligt ut.

8. Borsta brynen till önskad form och måla. Bea varnar för att använda en penna med för mörk nyans, eftersom det lyfter bort fokus från dina ögon. Inte mörkare än din hårbottenfärg är en bra regel. Är du blond så är cendre/gråbrun penne perfekt!

9. Lägg på rouge i en mjuk, rosa nyans på kindbenets högsta punkt. Applicera rouget som en 8, med en rejäl och mjuk borste i svepande rörelser.

10. Avsluta med ett halvmatt läppstift i en beigerosa nyanas. Du som har tunna läppar skall hellre välja ett glansigare stift för det ger mer volym.

Voila klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0