Skönhet har ingen ålder!



Hår & make/Bea
Foto/Angelica Engström

Numera titulerar jag mig skönhetsspecialist.. jajamensan!
Med mer än 30 år i branschen som hudterapeut, make up artist, stylist och mer än 1000 make over senare så har jag på fötterna för att kalla mig detta. Under dessa år så har jag haft det stora nöjet och förmånen att få göra många vackra kvinnor om möjligt ännu vackrare. Modeller,artister. skådespelare...ja det har varit min främsta målgrupp...men på senare är så har det även blivit en hel del "vanliga" skönheter som jag stylat och fixat hår och make up på i sk. "gör om mig" jobb i press. 

Men av all dessa kvinnor som jag har mött så är det alltit så att det allra vackraste kvinnorna är dem som är allra hårdast mot sig själva. Kanske inte speciellt konstigt eftersom mycket av deras framgång ligger kopplat runt deras utssende (tror) dom.  I vissa fall så är det ju så krasst också. Man granskar sig själv med lupp...varenda por skugga eller linje uppmärksammas. Medans sk. vanliga kvinnor inte alls är lika hårda i sin bedömning av sig själva. Att fixa "vanliga" kvinnor är rätt enkelt...dom blir så glada över att någon tar sig tid med att fixa henne!? - Wow ...gud va snygg jag är..men oj vad säger jag...men jag har faktiskt aldrig varit så här snygg...va kul...tänk vad överraskad min man skall bli...yippie!!

Ja men lilla gumman säger jag ...du har ALLTID varit så här snygg...jag har bara förstärkt det som redan finns!?

Jag vet inte hur många gånger som jag också har hört  från det allra vackraste.
- Suck..ja  du gör vad du kan, en gång i tiden så var jag en riktig skönhet...men nu.. suck!
 
What!! Once a beauty always a beauty säger jag då..du är så snygg som du är och alltid har varit!!

Visst vi blir alla äldre...men det betyder ju inte att vi förlorar vår skönhet...i många fall är det precis tvärtom! För mig personligen som möter skönheter i alla åldrar storlekar och färger, så måste jag erkänna att många av mina favoriter som "skönhetsobjekt" betraktat är äldre kvinnor! Visst du kan vara söt som socker och drop dead gorgeous snygg som ung men vacker det blir man inte förän man har blivit vuxen..(30 typ)...BASTA!

Kommentarer
Postat av: Tove

Nämen där är jag! =)

Känner mig smickrad att du lagt upp mig här i ett sånt här fint inlägg. Hoppas allt är bra och tack för senast! Jag har äntligen fått min andra dotter som heter Sienna, den 13e augusti. Det gick fort och ingen bedövning hanns med men allt gick bra. Kramar//Tove

2008-08-21 @ 19:13:33
URL: http://tovelicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0